Säljare till Vesivek i Västerås

Vill du vara med på en riktigt rolig och spännande resa?
Vill du bygga vidare på din karriär inom försäljning?

Ett starkt fokus på kundnöjdhet och kvalitet har gjort oss till nordens ledande företag inom takrenoveringar. Nu expanderar vi vidare i Sverige och söker därför fler säljare.
Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare samt mycket hög personal- och kundnöjdhet.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för hela försäljningsprocessen med fokus på att kunderna ska känna sig trygga med oss som samarbetspartner. Som säljare har du stort fokus på säljarbetet men medverkar tillsammans med depåchef och produktionsteam genom hela processen för att uppnå nöjd kund. Genom företaget kommer förfrågningar från kunder. Men du kommer boka de flesta kundmöten på egen hand eller genom referenser när dina kunder blir referenskunder efter slutförda renoveringar. Vesivek utbildar dig till takexpert för att motsvara kundernas förväntningar på professionell och seriös rådgivning.  Blir du framgångsrik i din försäljning medger vårt belöningssystem mycket stora förtjänstmöjligheter.

Du kommer till exempel att:
• i samarbete med din depå och säljledare planera för ett optimalt säljarbete och kundunderlag för effektiva   arbetsveckor – allt inom ramen för ett stort ansvar för egen tidsplanering och utförande
• besöka kunder, avsluta affärer och genomföra säljaktiviteter i närområdet vid takrenoveringar
• upprätthålla kontakten med dina befintliga kunder i syfte att skapa framtida referenser och överträffa kundernas förväntningar
• skapa säljaktiviteter, ställa ut på mässor m.m. där du kommer att boka kunder och synliggöra varumärket.

Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen, dina idéer tas tillvara.
Som säljare kommer du erbjudas kontinuerlig vidareutbildning då det finns stor kompetens och erfarenhet inom bolaget.

Egenskaper:
Du älskar att vinna! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person, är din vilja, inställning och egna driv. Du vet att du lyckas som säljare och har några års erfarenhet av försäljning. Hög initiativförmåga samt en avsikt att prestera utöver det vanliga.
Vill arbeta i nära kundrelationer och att lyckas genom framgångsrik försäljning. 
Social kompetens och förmåga att förstå kunder och deras behov samt en vilja att ta ansvar för större affärer är egenskaper som vi värderar.
Krav:
Körkort B
Pratar och skriver flytande svenska
Stämmer ovan in på dig – då kan detta vara jobbet för dig jobbet vara för dig. 
Skicka in din ansökan idag!
Övrigt:
Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Resultatbaserad – Grundlön och Rörlig del med mycket goda förtjänstmöjligheter
Arbetstider: Flexibla, delvis kväll och helg.
Plats: Västerås
Vesivek Sverige AB har kollektivavtal
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 35 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har ca 600 anställda.