13 juni, 2018

Säljare,Stockholm med placering i Danderyd, Schindler

I rollen som säljare hos Schindler säljer du nya lösningar av Rulltrappor och arbetar med att bearbeta nya kunder samt att utveckla och behålla befintliga kunder i Region Stockholm. Du arbetar med moderna produkter med långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och effektivitet. I tjänsten ingår att hantera och ha det övergripande ansvaret för sålda projekt. Du stödjer även övrig organisation med din säljkompetens och ditt strategiska tänk.

Vi söker dig som är en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som självklart.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande typ av försäljning helst inom Rulltrappor Hiss- eller annan kundintensiv teknisk bransch och mot målgrupp fastigheter. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens men gärna högskolekompetens, utbildning inom IHM eller motsvarande inom exempelvis ekonomi,marknad, teknik eller liknande. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och projektledning, gärna även kunskaper om entreprenadjuridik.

Du har god datavana med goda kunskaper i Office paketet, Lotus Notes och gärna erfarenhet av att arbeta i SAP. Du har B-körkort och behärskar svenska, men även engelska flytande i tal och skrift, då det är vårt koncernspråk och vi arbetar med internationella leverantörer inom koncernen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Schindler erbjuder dig arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling inom koncernen såväl i Sverige som utomlands.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Schindler Hiss med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över – med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 50 000 anställda i mer än 100 länderöver samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.