Säljcoach Vesivek, Uppsala/Bålsta

vesivek 1247.png

Säljcoach Vesivek, Uppsala/Bålsta

Bli vår nya säljcoach, en roll med möjligheter!
Vill du vara med på en riktigt rolig och spännande resa? Är du en drivande och engagerad stjärna inom försäljning? Har du erfarenheter av att driva och leda ett säljteam? Vill du vara med på en spännande resa i ett företag som växer? Vi söker nu vår nya säljcoach som en ny roll i vår organisation. En roll med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare!

Vesiveks filosofi och framgång bygger på att kunderna ska känna sig trygga med oss som samarbetspartner och att våra anställda ska känna att dom utvecklas tillsammans med företaget. Det är kärnan som gjort Vesiveks framgång till dags dato. Vesivek skall också attrahera och vara en arbetsgivare dit man söker sig för att utvecklas både i rollen som medarbetare och ekonomiskt. Där kommer du in i rollen som säljcoach och för att lyckas så måste rätt person stämma in i vår värdegrund och filosofi.

Om tjänsten 
Som säljcoach hos oss på Vesivek kommer utmaningen ligga i att motivera och coacha ditt team till goda försäljningsresultat. Du kommer att arbeta med stötta teamet som grupp samt individuellt med varje säljare, för att säkerställa resultatet och att din medarbetare når sin fulla potential. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Vår förväntning på dig att du vidareutbildar säljarna för att förfina och utveckla säljarna i deras roller som säljare. Dessutom så förväntar vi oss att du strukturerat följer upp, sambesöker och inspirerar dina säljare löpande för att säkra budget och kvalité för att marknaden skall fortsättningsvis ha Vesivek som deras första val.

Därför måste du i rollen brinna för att motivera och utveckla dina medarbetare. Vi vill även att du är vän av ordning och struktur i rollen som ledare. Du skall vara målmedveten och föregå med ett gott exempel genom en hög arbetsmoral och uppträdande. Du entusiasmerar, motiverar och sprider en positiv energi som får medarbetarna motiverade och engagerade till att gå den extra milen.
Vi ser också att du är långsiktig i att planera arbetet, din yrkeskarriär och din framtid, om så så kommer du få all stöttning och support från hela vår organisation och medarbetare. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har kökort och kan resa en del i tjänsten. Du har erfarenhet från liknande roll tidigare från bl. a. larm, telemarketing eller branscher som liknar vår. 

Tillträde enligt ö.k. 

Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt.  Frågor kring tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 alt Fred Begtsson på 0737-817371

Välkommen med din ansökan snarast.  

Om Vesivek 
Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 36 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Koncernen omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara. Läs mer om vårt unika koncept på 
www.vesivek.se