4 december, 2017

Säljledare Peugeot Nacka, Stockholm.

Engagerad säljledare sökes till Peugeot   Nacka, Stockholm.
Nu tar Peugeot Nacka nästa steg i sin volym- och kvalitésatsning och söker rätt medarbetare för denna mycket stimulerande och omväxlande tjänst som säljledare.

Peugeot Nacka söker en engagerad och kunnig säljledare som brinner för människor och affärer. Du prioriterar försäljning och service högt och har både kunskap och förståelse för dess vikt och anknytning. Din känsla för försäljning gör att du kan hantera aktuella kundgrupperna såväl privat- som företagskunder. Önskvärt med branscherfarenhet och ett brinnande och genuint intresse för bilhandel där kundnöjdhet och lönsamhet ligger i fokus.

Du kommer ansvara att årligen leverera ca 1000 bilar från Nacka tillsammans med ett säljteam på fem personer driva försäljningen och kundnöjdhet för nya- och begagnade bilar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

driva och coacha ett säljteam

följa upp och jobba mot fastställda mål

planera och genomföra proaktiva säljaktiviteter

jobba med rätt exponeringsmodell i hallen
ansvara för att alltid exponera rätt bilar på hemsida och nät

Du rapporterar direkt till platschef/VD.

Anläggningen ligger strategiskt invid Värmdöleden och i närområdet till Nacka forum sedan 1994 och har ett inarbetat kundunderlag. Peugeot Nacka har ca 20 anställda och är en fullserviceanläggning med verkstad, reservdelar samt tillgång till rekonditionering i huset. I anläggningen säljs Peugeot, Dodge samt begagnade person- och transportbilar.

Rekryteringen sköts av vår samarbetspartner Rubino Rekrytering och kommer att intervjua löpande. OBS, vi tar inte emot ansökningar på mail. Frågor besvaras av rekryteringskonsult, Tomas Lindroos 0705-33 1224. Välkommen med din ansökan!

Peugeot i Nacka ägs till 100% av Mårtenssons bil i Hörby. Mårtenssons startade 1952 och säljer idag ca 4500 bilar. Mårtensson drivs idag framgångsrikt utav tredje generationens Mårtensson.

Mårtensson Bil finns i Hörby, Landskrona, Ängelholm, Malmö, Helsingborg, Nacka.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.