6 mars, 2018

Säljsupport KG Knutsson AB för Grossist/Autoexperten

Vår säljsupport avdelning består av 14 personer indelade på fyra områden. Alla grupper bistår våra kunder med förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer.
KG Knutsson växer och rekryterar nu en medarbetare till området för Grossist/Autoexperten.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljsupport kommer du att jobba för vårt område Grossist/Autoexperten, där du stöttar våra kunder/återförsäljare via telefon och mail. Du stöttar i frågor gällande t.ex. prisuppgifter, produktinformation, leveranser och beställningar och viss teknik. Din roll och ditt ansvarsområde hos oss är brett och ditt engagemang och din insats kommer direkt att påverka vårt resultat. Ditt arbete är således en mycket viktig del av vår framgång och din insats både syns och gör skillnad.

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kundkontakt gärna i en säljande roll. Kanske har du sålt biltillbehör eller reservdelar eller jobbat som mekaniker? Vidare är du en van dataanvändare och du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person har du en stark drivkraft och gillar att lösa problem. Du brinner för förstklassig service och är strukturerad och duktig på att hantera parallella arbetsuppgifter. Är du dessutom en social person så kommer du att passa mycket bra in i vårt gäng.

Hos oss på KG Knutsson möts du av ett företag som är stabilt och har goda ekonomiska förutsättningar. Vår organisation präglas av öppenhet och pålitlighet och vi strävar efter att tillsammans ha kul på jobbet. Just nu händer det mycket inom vår bransch och vi ser fram emot att ta emot vår nästa kollega.

Övrig information
Omfattning: Heltid, Tillsvidare, Månadslön
Placeringsort: Sollentuna

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.