24 januari, 2018

Säljsupport, KG Knutsson AB

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i en liknande tjänst, gärna inom Off Highway/Industri. Du har också erfarenhet av både kundkontakt och administration. Vidare är du en van dataanvändare och du behärskar både svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du engagerad, social och brinner för förstklassig service. Du är strukturerad och kan  hantera parallella arbetsuppgifter. Du får gärna ha ett eget teknikintresse. Vidare har Du en stark drivkraft och är resultatorienterad, vilket hjälper dig att nå dina mål.

Vi erbjuder
En stark och stabil arbetsgivare med högkvalitativt produktsortiment. Goda möjligheter till utbildning och utvecklingsmöjligheter. Bra arbetsklimat med stor frihet under ansvar.

Övrig information
Placeringsort: Sollentuna

Omfattning: Tillsvidare, heltid, månadslön

Ansöker
Ansöker gör du genast via www.rubino.se under rubriken ”Lediga tjänster” då vi intervjuar löpande.

Vill du veta mer?
Då är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Mats Larsson på Rubino Rekrytering på telefon 072-741 00 28.

Välkommen med din ansökan!

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.