12 januari, 2016

Schindler Säljare Serviceavtal

Säljare / Försäljare / Account Manager / Försäljningsingenjör / Fastighet / Bygg / Hissar / Hiss / BRF / renovering / Modernisering / Area Sales Manager

Vi rekryterar nu till region Stockholm Mälardalen, med placering i Danderyd en:

Säljare – Serviceavtal

Ditt nya jobb innebär att du säljer serviceavtal till mondre och medelstora kunder utanför den offentliga sektorn inom regionen. Du kommer att arbeta med branschens mest kompletta tjänster som gör att vi har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och effektivitet. I tjänsten ingår att hantera och ha det övergripande ansvaret för att kontakta och genomföra säljmöten med inom området relevanta kunder och projekt. Du stöder även övrig organisation med din säljkompetens och ditt strategiska tänk. Du erbjuds arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling inom koncernen såväl i Sverige som utomlands.

Vi söker dig som är en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter medkunder och kollegor.
Du trivs med att arbeta kundorienterat och skaparförtroendeingivande relationer. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som självklart.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande typ av försäljning helst inom hiss- eller annan kundintensiv tekniskbransch och mot målgrupp fastighet är meriterande men inte avgörande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens men gärna högskolekompetens, utbildning inom IHM eller motsvarande inom exempelvis ekonomi,marknad, teknik eller liknande. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning av tjänster, försäljning av serviceavtal är givetvis meriternade, gärna även kunskaper om entreprenadjuridik. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet, Lotus Notes och gärna erfarenhet av att arbeta i SAP. Du har B-körkort och behärskar svenska, men även engelska flytande i tal och skrift, då det är vårt koncernspråk och vi arbetar med internationella leverantörer inom koncernen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson och ansökan För mer information och frågor kring tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930  Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.rubino.se snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över – med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 50 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.