22 maj, 2019

SEAB söker varumärkesansvarig Produktchef, Sigtuna

image782280.jpg 1.jpg

Varumärkesansvarig Produktchef, SEAB, Sigtuna 

SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även produkter för maskintvätt och serviceanläggningar för bilvård.

Nu söker vi en affärsorienterad Varumärkesansvarig Produktchef med Nordiskt samordningsansvar, till vårt huvudkontor Sigtuna.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på resultat. Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats. Vi är en liten och effektiv organisation därför måste du vara en smidig kugge mellan leverantör, logistik och försäljning.

I rollen som Varumärkesansvarig Produktchef hos oss rapporterar du till ansvarig för Inköp och Produktavdelning och arbetet innebär att du har en bred roll och du kommer att ha fullt ansvar för att några av våra viktigaste varumärken utvecklas på rätt sätt. Tjänsten avser ansvar för en portfölj med flera marknadsledande varumärken inom bil- gör-det-själv produkter.

I arbetsuppgifterna ingår b la:

– Fullt ansvar för respektive varumärke gällande Sortiment, strategi och marknadsföring.
– Produktutveckling, möta marknadens krav på nya önskemål och behov.
– Resultatansvar för dina varumärken
– Analys av marknad och konkurrenter
– Planera och implementera kampanjer tillsammans med försäljningsavdelningen
– Kommunicera med leverantörer och hålla viss dialog med våra kunder.

Vi tror att du har en akademisk examen inom företagsekonomi / marknadsföring eller motsvarande. Har du erfarenhet från motoristbranschen är det givetvis meriterande, likaså erfarenhet av att arbeta med snabbrörliga varor inom FMCG / Fackhandeln. Du skall obehindrat kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och ha mycket goda datakunskaper.

Viktigt är att du är analytisk, drivande, tar initiativ och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste vara stark i din personlighet, jordnära, kreativ och positiv (lösningsorienterad) samt vara en god lagspelare i ett företag där alla ställer upp för varandra. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att framföra budskap.

Vi finns i trevliga lokaler i Charlottenbergs Gård i Sigtuna. Företaget präglas av en informell företagskultur där det är högt till tak, vi trivs och är professionella i våra roller.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på nummer 0733-763930.

Ansöker gör snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se Sista ansökningsdag är 2019-06-12.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

lkommen med din ansökan!

 

Turtle Wax, STP, Armor All och Wunderbaum är internationellt välkända produkter som finns på de flesta tillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Gorilla Glue, Hammerite med flera, distribueras även via Gör-det-själva butiker samt järn-, bygg- och färghandel.
SEAB Group sysselsätter totalt ca 150 personer i Norden och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och i Norge, Danmark och Finland.
SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 2015. Läs mer på: www.seab.se

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.