27 oktober, 2017

Senior New Business Manager B2B, Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank expanderar och söker en driven och engagerad

Senior New Business Manager B2B

Santander Consumer Bank, del av Banco Santander en av världens största finanskoncerner, växer och söker nu en driven och engagerad medarbetare inom området New Business.

Tjänsterna Santander erbjuder inom New Business är nya lösningar för betalningssystem för i första hand e-handeln, men även betalningslösningar för alla typer av försäljning.

Rollen innebär att sälja Santanders betalningssystem till företag som säljer varor eller tjänster via i första hand e-handel. Du är en del av det nya team som skall utveckla affären mot våra nya kunder och bearbeta företag som vill erbjuda sina kunder en effektiv, säker och smidig betalning / transaktion via i första hand nätet. Du ansvarar för hela processen från den initiala kundkontakten till att i vissa fall leda processen till implementering och självklart uppföljning.

Du kommer att få arbeta med frågor som ligger långt fram och är av största intresse för våra kunder vilket gör att du löser många av våra kunders problem. Du får ett fritt arbete med klart mandat att göra affärer. Detta innebär att du bygger en klar strategi för att bearbeta och utveckla målgruppen och och bredda plattformen för din kundbas. Målet är klart och tydligt och dina insatser kommer att synas snabbt. Din utmaning är att med Santander Consumer Bank skapa ett erbjudande som gör dina kunder till de mest attraktiva på sin marknad.

Vi söker en person som är väl insatt i frågorna inom området för att veta vart trenderna och marknadens krav på smidiga betalningslösningar går. Personen måste vara extremt affärsdriven och se möjligheterna för att förbättra kundernas position på marknaden. Du har en dokumenterad positiv tidigare säljutveckling och vill komma till ett företag med den bredaste positionen på marknaden och siktet inställt på att vara marknadsledande inom betalningslösningar för e-handeln. Du har en akademisk examen inom ekonomi / marknad eller liknande. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt körkort.

Du kommer till ett litet sammansvetsat ambitiöst team som kommer att växa, där alla brinner för dessa frågor och ser möjligheterna i ett erbjudande som ligger i framkant och där efterfrågan är i sin linda. Du har dessutom en urstark bankorganisation i ryggen med allt vad det innebär.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Frågor besvaras av vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.