12 mars, 2018

Senior Sales Manager, Axactor Sweden AB

Senior Sales Manager AXACTOR SWEDEN AB
FAKTURAHANTERING – INKASSOHANTERING – KÖP AV FORDRINGAR

Vill du vara med och bygga framtidens kredithanteringsföretag? Gillar du ett företag med korta beslutsvägar där du kan göra skillnad? Axactor Sweden AB befinner sig i en tillväxtfas och vi behöver bli fler ambitiösa personer som bidrar till utvecklingen.

I rollen som Senior Sales Manager hos Axactor söker vi dig med gedigen branschkunskap, passion för att skapa lönsamma affärer och förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder. Du ska också, genom professionellt agerande, starkt personligt engagemang, fokus på att leverera resultat, skapa förtroende hos våra kunder och potentiella kunder. Du driver hela säljprocessen själv, bokar kundmöten, genomför kvalificerade möten med behovsanalys, presentation av kundanpassade lösningar, avtalsförhandling och avslut.

Din uppgift hos Axactor blir att utöka antalet nyckelkunder.

Som person:

  • Är du analytisk, uthållig och lösningsorienterad, med vana av att hålla en hög aktivitetsnivå
  • Är du engagerad, handlingskraftig, driven och prestigelös
    Gillar du utmaningar
  • Agerar du med integritet och etik
  • Har du branscherfarenhet från inkassobranschen (minst 5 år)
  • Gillar du att resa i tjänsten (ca 25-30 övernattningar/år)

Vi erbjuder mycket goda förtjänstmöjligheter med ett bra bonussystem.

Vårt Stockholmskontor är centralt beläget i trevliga lokaler på Vasagatan.

Ansöker
Är du intresserad ansöker du direkt via www.rubino.se under rubriken lediga tjänster. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-741 00 28. Välkommen med din ansökan!

Axactor Sweden AB erbjuder helhetslösningar inom kredithantering och kundtjänst. Vi tillhör Axactorkoncernen som är noterad på Oslobörsen. Axactor Group finns idag i Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Spanien med totalt cirka 900 anställda. Huvudkontoret ligger i Oslo. Axactor Sweden AB har kontor i de centrala delarna av Göteborg respektive Stockholm.
Läs mer om företaget: www.axactor.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.