Serviceelektriker till Brändö Elektriska i Luleå


brändö elektriska 1.png
Brändö Elektriska är den mindre firman med det stora engagemanget grundat 2010. Vi är idag 2 heltidsanställda och arbetar med service och elinstallationer. Vi utför installationer framför allt inom fyrkanten som innebär Luleå, Piteå, Boden och Kalix kommuner. Brändö Elektriska strävar efter ett lösningsfokuserat samarbete och värdesätter engagerade medarbetare. Vi växer nu och söker därför en engagerad serviceelektriker.

I arbetsuppgifterna ingår:

Installation och service innefattar allt inom löpande servicearbeten, entreprenader, installation, el, tele, data, larm mm.

Kundkontakt

Möjlighet till kompentensutveckling.

Kompetenskrav för tjänsten:

Minst 3 års erfarenhet inom området

El och Energiprogrammet eller motsvarande utbildning 

Har B-körkort

Kommunikativ i skrift och tal

6 månaders provanställning tillämpas

Som person är du driven, engagerad, positiv, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har intresse av att etablera kontakt med andra människor och mån om kunderna du möter. Brändö Elektriska studerar nya lösningar och lagkrav för att alltid ligga i framkant och kunna leverera ekonomiska och stiliga lösningar som även klarar av morgondagens digitala samhälle vi ser gärna att du delar vår vision.

Vi erbjuder en glad och öppen arbetsplats med kontor beläget i Brändö men du arbetar mest runtom Luleå. Du erbjuds tjänstebil, friskvårdsbidrag och 5 veckors semester + arbetstidsförkortning enligt avtalet. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsättning snarast möjligt.

Låter detta som något för dig?


Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du några frågor får du gärna höra av dig till Jonathan Juntti på 0703-903929 eller maila på [email protected]