Servicetekniker till Stockholm/Täby

logo.png

 

Nordic Biolabs söker nu en servicetekniker med placering i Stockholm

Arbetet innebär resor/uppdrag inom de nordiska länderna men primärt inom Sverige. Tjänsten utgår från Stockholm/Täby där kontoret finns. Arbetet innebär service både ute på fältet och ”in house” på våra leverantörers produkter. Tjänsten tillsätts med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Servicetekniker rapporterar direkt till VD.

 Arbetsuppgifter

  • Planerad underhålls- och akutservice
  • Kalibrering av instrument
  • Skriva servicerapporter och hantera uppdrag i administrativt system

Mindre instrument servas inne på kontoret.

Utöver planerade PM och akutservice kan installationer, demonstrationer och instrument-utbildningar också bli en del av arbetet.

Arbetet innebär ett nära samarbete med säljteam, servicekollegor och VD.

Kvalifikationer

* Utbildad ingenjör inom något av områdena mekanik, elektronik och/eller IT
* Minst tre års arbetserfarenhet ute på fältet i liknande position
* Flytande i svenska och engelska
* B-körkort

 Vidare värdesätts

* Erfarenheter från andra företag inom labtech-branschen
* Stor IT-kunskap/erfarenhet av olika mjukvaror kopplade till kundinstrument samt stor kunskap inom Windows och olika ERP-system

 Profil

För att lyckas i rollen som serviceingenjör på Nordic Biolabs ser vi att du är driven och självständig i ditt arbete. Då arbeten kommer in olika så ser vi gärna att du är organiserad och kan prioritera, omprioritera samt är flexibel då arbetsbelastningen kan variera mycket ifrån vecka till vecka. Vidare värdesätts stort kundfokus och ett brinnande intresse för problemlösning.

Nordic Biolabs är ett företag som ger sina medarbetare stor frihet under ansvar och möjlighet att självständigt styra sitt eget arbete. Du kommer att vara delaktig i hela processen, från starten av ett serviceärende till faktureringsunderlag.

Företaget står för värdeord som personligt engagemang, tillförlitlighet, kunskap och kompetens, vilket vi nu letar efter i en ny medarbetare på Nordic Biolabs.

Vill Du veta mer om jobbet: Kontakta Fred Bengtsson på Rubino rekrytering på 0737817371 eller [email protected]