13 april, 2016

Station Manager Hertz

stationschef / biluthyrning / bilbranschen / bilar / car rental / bilverkstad / anläggningschef / serviceansvarig

Till Hertz biluthyrning i Akalla söker vi nu en

Stationschef

Som stationschef ansvarar du för stationens verksamhet, resultat och utveckling. Stationen består av tre medarbetare samt en flotta på ca 130 bilar, och är placerad i Upplands Motors lokaler i Akalla.

Du kommer att vara ansvarig för det administrativa arbetet och de interna processerna, inklusive ansvar för dina anställda. Du kommer att utföra de vanliga arbetsuppgifterna inom uthyrning, samtidigt som du säkerställer att stationen drivs med hög kvalitet och mot uppställda mål, bl.a. genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du har även budgetansvar för stationen.

För att säkerställa en bra mix av bilar för stationens behov kommer du att se över beställningar och omsättningen av bilar gentemot Hertz centrala funktion. Du kommer dessutom att driva och vara ansvarig för att öka samarbetet mellan biluthyrningen och den intilliggande verkstaden i Upplands Motors regi.

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare arbetat med kunder inom butik eller annan servicenäring. Du ska ha goda ledaregenskaper och kanske även en viss ledarerfarenhet sedan tidigare. Du är en målfokuserad person som har minst gymnasieutbildning och grundläggande kunskaper inom ekonomi. Dessutom behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, likväl som god IT-vana och kunskaper i Microsoft Office. Självklart har du körkort med minst behörighet B.

Det är mycket meriterande med erfarenhet av biluthyrning sedan tidigare, men det är inte ett krav.

Vi söker dig som gillar utmaningar, är redo att ta stort eget ansvar och tillsammans med din personal vill jobba vidare mot att bli Sveriges bästa biluthyrningsstation. Detta är en chans för dig som vill ta det första stora steget i din karriär genom att axla en ledarroll.
Du gillar att leverera högsta kvalitet och service åt dina kunder. Du har driv, uthållighet, vilja och engagemang. Du trivs i ledarrollen, drivs av att bygga starka team och förstår att din personal är nyckeln till framgång. Du har affärstänk i allt du gör och att ha kunden i fokus är självklart för dig.

Tjänsten är på heltid och förlagd dagtid under stationens öppettider. Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst där du får möjlighet att utvecklas både personligt och karriärmässigt tillsammans med dina kollegor i ett sammansvetsat team.

Denna rekrytering sköts av Rubino Rekrytering. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulf Hammar, tel 070-606 31 00, alternativt Harry Rubino, tel 073 – 376 39 30. Ansöker gör du via rubino.se/lediga-jobb, vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!


Hertz är världens ledande biluthyrningsföretag med över 8 100 uthyrningskontor i 146 länder runt om i världen. I över 90 år har Hertz levererat hyrbilslösningar av högsta kvalitet till såväl företagskunder som privatresenärer. Hertz Sverige är ett företag inom Volvo Personvagnar-sfären och är miljöcertifierat enligt ISO 14001. För mer information, besök gärna 
www.hertz.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.