31 maj, 2018

Strategisk Inköpschef, GSAB

GSAB söker dig som med stort engagemang och vilja att vara delaktig i att utveckla vår inköpsavdelning i linje med framtida expansionsmöjligheter. Till din hjälp har du en inköpsassistent och personer som ansvarar för leverans och lager. I arbetet gäller det att kombinera strategiskt och operativt inköpsarbete.

Som inköpschef kommer du att arbeta med hela inköpsprocessen fram till produktion. Du kommer att verka för att strukturera och utveckla leverantörerna i ditt nätverk. Du kommer att ha totalansvar för inköp av olika materialområden samt relaterade leverantörer och aktivt söka efter nya potentiella leverantörer. Du kommer även att vara involverad i vår produktutveckling samt sitta i företagets ledningsgrupp.

Du har jobbat med tekniskt inköp på strategisk nivå i något år. Kanske har du en utbildning inom inköp och haft en liknande roll på din senaste arbetsplats. Vi ser att du har erfarenhet från tillverkning/produktion och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från industrin. Du är van att förhandla och har god teknisk förståelse. För att Du skall trivas och lyckas väl hos oss så måste Du fungerar väl i grupp och förstå vikten av ett utvecklat samarbete mellan inköp och sälj. I tjänsten innebär ett visst resande i Europa så väl som Asien.

Som person är du strukturerad, noggrann, utåtriktad och affärsmannamässig. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. God teknisk förståelse och god förhandlingsvana. Som person har du lätt för att skapa kontakt och är uppfinningsrik. Ditt ledarskap präglas av hög social kompetens och målfokusering.

Vi erbjuder ett spännande arbete på ett växande företag inom glas- och byggindustrin. Vi har trevlig gemenskap, en hög professionell nivå, och en miljö där utvecklingsmöjligheterna är många. Ledarskapet präglas av hög social kompetens i kombination med målfokuserad energi. Genomgående för all personal är att det finns en stark egen drivkraft och en delaktighet i att ständigt förbättra företagets position och konkurrenskraft. Vi sitter i ljusa, härliga lokaler i Länna industriområde

I denna rekrytering samarbetar GSAB med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

GSAB är nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum; allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag drygt 65 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.