21 maj, 2018

Supporttekniker på Helpdesk och First Line support, Adestia

För att lyckas i rollen som Supporttekniker på Adestia är du som söker mycket strukturerad och ordningsam. Du tycker att service och trevligt bemötande är A och O i ditt arbete för att få nöjda kunder. Du är tekniskt intresserad och har en god förmåga att lätt ta dig an att lösa problem samt har en vana att jobba med människor. Du behöver vara lyhörd för vårt sätt att arbeta och förstår att det inte finns några genvägar. Det är viktigt att du är snabblärd inom ärendehanteringssystem och rutiner. Du behärskar god svenska i tal och i skrift. Vi arbetar för en rökfri arbetsmiljö och söker dig som är icke-rökare. Gymnasieutbildning inom teknik, el eller IT är meriterande. Det gör inget om du är i början av din karriär, vi lär dig och hjälper dig att utvecklas.

Vår nya medarbetare kommer att stärka vårt team genom att ansvara för vår helpdesk och First Line Support inom AV-teknik, konferensrumsteknik, videokonferens och inom copy/print. Tillsammans med vår teknikavdelning får du lära dig det du behöver kunna för att ta den första kontakten de kunder som kontaktar vår helpdesk samt FLS för att hjälpa våra kunder med de vanligaste problem de kan ha. Utöver det kommer du också att få fler ansvarsområden som t.ex. på vårt lager samt med in- och utleveranser.

Exempel på arbetsuppgifter:

  •  Ta emot felanmälningar och ge lösningar via telefonen
  •  Vidarebefordra felanmälningar vidare till specialist när du ej kan avhjälpa felet direkt
  • Hantera RMA och garantiärenden mot våra leverantörer
  •  Ansvara för att vårt lager är strukturerat och snyggt
  •  Ta emot inkommande leveranser
  • Hantera utgående leveranser
  •  Hantera inkommande fellarm från våra övervakningssytem

Vid en anställning erbjuder tjänstepension och friskvårdsbidrag samt tillgång till gym. Du får fastlön, fri dator och fri telefon. Våra arbetstider är från kl. 08:00 – 17:00 med en timmes lunchrast.

Ansöker gör du snarast, via www.rubino.se, då vi intervjuar löpande och vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30. Har du några frågor är du välkommen att maila oss på nedan emailadress så återkommer vi till dig.

Adestia bildades 2009 och har haft en årlig ökning på ca 50%. Vi har mycket starka affärskoncept och är trots att vi är ett litet bolag en stor spelare. Adestia går in en ny era och satsar för att expandera. Vi sitter i nya lokaler i Solna Strand. Vi är återförsäljare mot företagsmarknaden för tjänster inom kopiering/skrivare, AV-teknik och videokonferens. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer med en rad välkända varumärken.
Och i allt vi gör gäller våra värderingar formulerade i tre ledord – Användarvänlighet, Driftsäkerhet och Hållbarhet. Läs mer om Adestia: www.adestia.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.