22 mars, 2018

Teamleader till Customer Care i Sverige, Ensto Operations

Vill du vara en del av vår energiska kundtjänst?

I din roll som teamleader för Customer Care kommer du att leda ett internationellt team av experter på kundservice. Som teamleader ansvarar du för resursplanering och för att leda det dagliga arbetet i teamet. Du kommer att vara en länk mellan den lokala försäljningsfunktionen och våra fabriker i olika länder. Du har en aktiv roll i att upprätthålla och ytterligare utveckla förhållandet mellan huvudsakliga kunder och Ensto Sverige.

Du kommer även att vara en del av ledningen för Ensto Sverige, som medlem i styrteamet för kundtjänsten i Sverige. Styrteamet består av andra teamledare och specialister och ansvarar för att utveckla kundtjänstverksamheten.

För att lyckas i rollen som teamleader har du erfarenhet av att leda internationella team med inriktning på logistik, inköp och kundorderhantering. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett grundläggande krav och övriga språkkunskaper är meriterande.

Kunskap och erfarenhet av IFS (eller andra ERP-system), Excel färdigheter och andra IKT-färdigheter uppskattas också. Det är viktigt för oss att du delar Ensto´s värdegrund.

Vi arbetar i trevliga lokaler i Stockholm. Resor ingår i tjänsten.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30. Välkommen med din ansökan!

Ensto Gruppen
Ensto är ett internationellt teknikföretag av finskt ursprung. Som familjeföretag bygger vi vår verksamhet på människor, förtroende och miljömässiga värden på lång sikt. Våra kunders verkliga behov leder oss att hitta rätt lösningar för att skapa ett mervärde för deras verksamhet. Våra tillförlitliga och kompletta lösningar är utvecklade för att möta kundens dagliga och framtida behov. Våra kunder är t.ex. elverk, elgrossister, elinstallatörer, konstruktörer och tekniker, och OEM företag inom el- och elektronikindustrin. Vårt mål är att skapa äkta partnerskap med våra kunder. Vi är ett av de ledande teknikföretagen i världen och expert på hållbar energi. Vi lovar att spara energi och ge vägledning hur du kan göra det. Vi är kända för avancerade och mycket energieffektiva och pålitliga produkter och lösningar som minskar nedbrytningen av vår planet. Ensto är ett familjeföretag, grundat av Ensio Miettinen 1958, med 1600 anställda i Europa och Asien. Läs mer om Ensto: www.ensto.com

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.