Teknisk Innesäljare till Subec AB

Är du en lyhörd och relationsskapande innesäljare som har förmåga att skapa, utveckla och vårda goda relationer med kunder? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi söker nu en teknisk innesäljare med erfarenhet från en likvärdig roll inom B2B. Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och god teknisk förståelse. Våra kunder finns idag främst inom tillverkande industri och det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen. Som teknisk innesäljare hos oss kommer du att vara expert på att hjälpa våra kunder med val av produkter och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk. Till din hjälp finns ingenjörer och konstruktörer. Du möter oftast dina kunder i telefon eller mail.

Du kommer att ha kundansvar för ett antal viktiga kunder där du ansvarar för hela säljprocessen; förfrågningar, uppföljning av offerter, ordermottagning och du är ansvarig för kundens avtal, prissättning och att optimera vår service. Du ansvarar helt enkelt för kundens utveckling och vårdar relationen med dessa kunder. Du arbetar löpande med uppföljningar gentemot kund för att säkra en hög kundnöjdhet och leveranssäkerhet.
Du jobbar med inköp till våra kunder där en god kontakt med våra leverantörer är mycket viktig. Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och agera som länken mellan kund och resten av säljorganisationen.

Din profil:

Som person drivs du av möjlighet till stort eget ansvar och är självgående i ditt arbete. 
Du har också lätt för att jobba tillsammans med övriga kollegor i teamet mot våra gemensamma mål. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har en god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska och engelska språket. Meriterande med ett tredje språk! Förutom att du gillar teknisk rådgivning och proaktiv försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder. Du har en bra förmåga att förstå kundens behov/problem och utifrån egenskaper och fördelar av företagets produkter kunna argumentera och arbeta fram en bra kundnytta för kunden. För att lyckas i denna roll har du ett strukturerat arbetssätt och troligen en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Vi erbjuder goda marknadsmässiga villkor för rätt person i ett stabilt företag med gott renommé.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Halvtid, Heltid, tillsvidare
Placering: Saltsjö-Boo

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. 
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

SUBEC AB grundades 1985 och är i huvudsak leverantör till
kabel och trådindustrin, Bolaget har agenturverksamhet och egna
produktermed ett internationellt återförsäljarnät. SUBEC AB har 
4 personer anställda samt 22 anställda i vårt dotterföretag i Riga.