26 oktober, 2017

Teknisk Produktchef GSAB, Stockholm

GSAB förstärker och utökar sin organisation med en driven och engagerad Teknisk Produktchef med placering i Skogås

Vi söker dig som har stort intresse av att driva och utveckla GSABs produktsortiment i Sverige. Vi har en egen unik produktion och tillverkning som gör oss svårslagna när det gäller att lösa våra kunder behov, snabbt och smidigt. Vi sitter i Skogås, söder om Stockholm.

Rollen:
Som produktchef på GSAB blir du ansvarig för att utveckla och driva vårt sortiment för att ständigt förbättras, vara attraktivt och våra kunders naturliga förstaval inom våra affärsområden och varumärken.
Kunderna är i första hand Glasmästare (entreprenörer), vissa distributörer, Husbyggare, Fastighetsägare samt Arkitekter. Du kommer att vara länken mellan inköp och försäljning. Du ansvarar för att driva frågorna och tillsammans med vårt sortimentsråd utveckla och optimera sortimentet till marknadens mest attraktiva. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil:
Har du erfarenhet från branschen är det givetvis meriterande men inte avgörande. Avgörande är att du vill anta utmaningen att driva vår produkt och sortimentsutveckling framåt. Du skall ha haft rollen och drivit dessa frågor med framgång tidigare. Vi ser att du har gymnasieutbildning samt adekvat eftergymnasial utbildning samt vara flytande i Svenska och Engelska och ha körkort. Du måste vara beredd på en del resande i tjänsten.

Vi erbjuder:
Rätt person kommer att få en stor inverkan på organisationen och medarbetarna, stor frihet att tillsammans med VD utveckla rollen och driva utvecklingen av vårt sortiment. Vi sitter i trevliga lokaler i Skogås.

Rekryteringen sköts av vår samarbetspartner Rubino Rekrytering och intervjuer kommer att ske löpande. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930, alt Sara Jarju 0703-548080.

Välkommen med din ansökan!

GSAB är Nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum, allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag ca 65 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se och www.invitrea.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.