12 januari, 2016

Teknisk säljare till Witzenmann

Säljare / utesäljare / fältsäljare / teknisk säljare / försäljningsingengör / OEM / slang / bälg / processindustri

Till kontoret i södra Stockholm söker vi nu en

Teknisk säljare

teknisk säljare

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter. Du jobbar med relationsorienterad försäljning till den svenska industrinäringen. Du blir en viktig medarbetare i ett starkt företag med stora tillväxtplaner. Företagskulturen är öppen och beslutsvägarna korta.

Din uppgift som säljare blir att utveckla affärsrelationer med både befintliga och nya kunder inom Sverige. Du säljer hela vårt utbud och erbjuder tekniska lösningar till industrikunder, du har eget kund och budgetansvar och du bedriver självständigt försäljning till slutkund, konsulter och OEM-aktörer. Du kommer att besöka bl.a. produktionstekniker, produktchefer, tekniska chefer och inköpare där du skapar intresse för Witzenmanns lösningar. Vi skräddarsyr och anpassar enligt kundens önskemål. Din målsättning är att öka både försäljning och antalet kunder.

Du kommer att utgå från vårt kontor i södra Stockholm men du kommer att resa en stor del av din tid. Rollen kräver att du besitter stor flexibilitet och planeringsförmåga. Du får en professionell organisation till din hjälp, ett team som samspelar med dig och kring de order som ska skräddarsys och leveeras till dina kunder.

Kvalifikationer:

  • Bakgrund och intresse inom maskinteknik och/eller minst gymnasial teknisk utbildning
  • Säljerfarenhet inom liknande område med dokumenterat goda resultat
  • Lösningsorienterad och lyhörd för kundernas behov
  • God självdisciplin och kan styra allt från planering till genomförande och uppföljning av säljaktiviteter
  • Affärssinne och förmåga att driva förhandlingar till avslut
  • Du skapar förtroende och har lätt att bygga relationer med olika kategorier av människor
  • Är nyfiken både på teknik och på människor

 

Ansöker gör du via www.rubino.se under rubriken lediga jobb. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus, 0733-103608, alternativt Isabella Falck, 0703-54 80 80. 

Witzenmann är en globalt agerande företagsgrupp för flexibla metalliska element. Witzenmann Sverige har via sin grupptillhörighet tillgång till branschens bredaste produktutbud och det mest omfattande tekniska kunnandet. Den svenska verksamhetens tyngdpunkt ligger i konfektionering av metallslangar, bälgar och kompensatorer. Egen produktion och problemlösningskonceptet har gjort Witzenmann Sverige till en uppskattad partner till kunder inom branscher som VVS, processindustri, verkstadsindustri, energi och fordonsbranschen. Witzenmann Sverige är certifierade enligt ISO 9001 och har en mängd olika produktspecifika godkännanden. 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.