27 oktober, 2017

Varuhuschef K-rauta, Jönköping

K-rauta söker en affärsorienterad Varuhuschef med fokus på ledarskap

Rollen:
K-rautas position på marknaden är unik. Vi har bredden och djupet i sortimenten som efterfrågas.Vi söker nu en varuhuschef till vår anläggning i Jönköping där rätt person kommer att få helhetsansvaret att driva anläggningen och vara ytterst ansvarig för verksamheten.

Arbetsuppgifter:
Som Varuhuschef på K-rauta är du i huvudsak ytterst ansvarig för verksamheten på anläggningen såsom för: resultat, drift, lager, schemaläggning samt personal.
Du skall arbeta för att de centralt framtagna processer levereras, efterlevs och implementeras lokalt i Jönköping. Du leder verksamheten via dina teamledare och är en god inspiratör i den dagliga driften och som ledare för ledningsgruppen. Säkerställer och vårdar enheten i enlighet med K-rautas riktlinjer och rådande lagar och förordningar. Aktivt ser att din kunskap om den lokala marknaden är uppdaterad. Detta är några av de viktigaste uppgifterna i rollen. Det viktigaste är att du är en god inspiratör och att ditt tänk har affären i fokus.

Din profil:
Vi vill att du är affärsdriven och är en van affärsman. Du skall vara en god och omtyckt ledare med goda vitsord i rollen. Du skall även vara en god inspiratör och vara en tydlig och van att kommunicera med dina medarbetare.
Du har erfarenhet av att leda liknande verksamheter och driva genom medarbetarna. Du har en akademisk examen eller en för rollen adekvat bakgrund från dagligvaruhandel eller liknande.

Ansöker går du genast då vi löpande granskar ansökningarna. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.  I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.