VD Sandbäckens VVS

På det här företaget är vi duktiga på det vi gör. Det har vi blivit då vi bygger våra verksamheter på lokal kännedom och kunskap. Våra kunder finns inom all projektverksamhet inom Göteborgsregionen. 

Nu letar vi efter en ny VD till Sandbäckens VVS, som ska bli lika engagerad och kundorienterad som resten av verksamheten. Är du den vi söker? Som VD får du förmånen att leda och utveckla arbetet på vår enhet. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På företaget kommer du erbjudas du en öppen och jordnära arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete. Lämplig bostadsort är Göteborg.

Om tjänsten
Vi är stolta över den företagskultur som vi lyckats bygga inom företaget, det är unikt. Som VD blir ditt ansvar att fortsätta den resan. För att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare ska du vara lyhörd gentemot medarbetares önskemål och idéer. Det är så vi utvecklas inom företaget både som bolag såsom individ. Hos oss finns ingen prestige. 

Som VD ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder men också genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Enheten består idag av ca 30 medarbetare och bedrivs inom alla hus och verksamhetsbyggnadssegment för rör projektverksamhet.

I rollen ingår:

  • Försäljningsansvar
  • Ansvarig för enhetens ekonomiska resultat
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Löpande uppföljning av produktion och planering
  • Personalansvar
  • Coacha underställda ledare för att nå uppsatta mål
  • Arbete med utveckling och implementering av enhetens affärsplaner

Ambitionen under de närmaste åren är att öka enhetens tillväxt och resultat. Tjänsten är placerad i Göteborg med Göteborg och dess kranskommuner som huvudsakligt ansvarsområde.

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har engagemanget och rätt kundfokus. Vi ser att du är lyhörd gentemot dina kollegor och bygger ditt ledarskap utifrån det. Du får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har gärna en teknisk bakgrund kanske med inriktning mot bygg, fastighet, VVS, el eller energi. Vi är öppna för en mer junior person då vi har erfarna kollegor som vill och kan coacha dig. 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är handlingskraftig, resultatinriktad, strukturerad, förtroendeingivande och bra på att samarbeta. 

Vill du veta mer? 
Kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Är du intresserad ansök snarast. 
Välkommen in med din ansökan!