10 mars, 2016

VD, Törn Trä

Törn Trä AB och anrika Boda Såg i Dalarna AB är företag som ingår i Törnholdingkoncernen. Vår specialitet  inom koncernen är att i Boda såga 4,2 meters fura och i Skinnskatteberg vidareförädla trävaror utifrån våra kunders behov.  Vi är 25 anställda i koncernen och har en effektiv och väl fungerande produktionsapparat.

Törn Trä AB är ett expansivt företag i Skinnskatteberg, där man driver hyvleri samt vidareförädling sedan ett par år tillbaka. Vi gör nu en samlad satsning till vår produktionsanläggning i Skinnskatteberg. Där söker vi nu en engagerad och processorienterad VD/platschef som skall leda och driva verksamheten samt ansvara för att tufft ställda målsättningar skall infrias. Se mer på www.tornholding.se 

VD/Platschef, Törn Trä AB, med placering i Skinnskatteberg.

Din huvuduppgift är att leda och driva vår produktionsverksamhet i Skinnskatteberg där du också kommer att ha din placering. Vi har en helt ny anläggning med ny maskinpark som skall beläggas. Du skall där leda och fördela arbetet på plats samt svara för budget, ekonomisk analys, inköp och uppföljning av verksamheten.

För att lyckas i rollen så måste du ha en god förankring i branschen samt en väl utvecklad känsla för att leda och motivera personal. Utveckling och förfining av processerna i verksamheten är viktiga frågor du kommer att få arbeta med. Vi ser det som en självklarhet att du har erfarenhet från liknande uppgifter och har för rollen adekvat utbildning.

Du kommer att få ett tydligt mandat med åtföljande ansvar samt en tydlig målbild. Verksamheten är modern och ligger i framkant tekniskt sätt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Ansöker gör du senast den 5 februari 2009 via hemsida www.rubino.se alt till harry@rubino.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.