VESIVEK söker SÄLJLEDARE i Uppsala

Vesivek expanderar och söker en säljledare i Uppsala.

 
Brinner du för försäljning och samtidigt kunna driva ett framgångsrikt team mot nya mål? Är du idag en ledare eller kanske en säljare som vill ta nästa kliv och coacha och stötta dina kollegor i eget säljteam? 
Sök då tjänsten som Säljledare hos Vesivek!

Tjänstebeskrivning

Din roll som Säljledare innebär att du arbetar ute på fältet i en ledande
och coachande roll. Det är en omväxlande och utvecklande roll med väldigt stor frihet under ansvar. Du kommer att stötta dina kollegor i deras försäljningsroll och arbeta med coaching, uppföljning av sälj i alla delar från kundanskaffning, kundbesök, kontraktsskrivning samt uppföljning av kunder. Du får stora möjligheter till inflytande i ditt arbete och ansvarar för att du och ditt team når uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål.

Kundanskaffningen sker genom olika säljaktiviteter som du själv är med och påverkar. En stor del av försäljningsarbetet är uppsökande men vi jobbar även med förfrågningar och andra fältaktiviteter. Själva kundbesöket sker genom hembesök hos kunden. Som teamledare kommer du att bli en viktig del för ett av företagets säljteam. Du kommer bland annat att hålla i regelbundna träffar för säljteamet. 
Träffarna består bland annat av uppföljning, kunskapsutbyte och andra teamaktiviteter. Din uppgift blir att motivera, coacha och stötta dina medarbetare i teamet och föregå med gott exempel genom att framgångsrikt utveckla dina medarbetare. Ditt arbete kommer att utgå hemifrån och arbetet kräver att du har möjlighet att arbeta kvällstid och helger till viss del. Du kommer att mätas mot tydliga budgetmål och lönen för tjänsten består av en bra grundlön kombinerat med en resultatbaserad del där du får mycket goda förtjänstmöjligheter. Du kommer att rapportera till försäljningschefen för bolaget.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare ser vi att du har viss erfarenhet av ledarskap, kanske från en teamledarroll eller motsvarande. Tjänsten kräver att du talar och skriver svenska flytande och har B-körkort. Tillträde så snart som möjligt.

Egenskaper

Vi söker dig som motiveras av att arbeta för en seriös och framgångsrik säljorganisation, som trivs med frihet under ansvar och som förstår vikten av att arbeta strukturerat och resultatinriktat för att nå framgång. Du ska ha förmåga att få ditt team att fungera och må bra samtidigt som du leder teamet mot nya framgångar. 
För tjänsten kommer det läggas stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper.

Övrigt:
Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Resultatbaserad – Grundlön och Rörlig del med mycket goda förtjänstmöjligheter
Arbetstider: Flexibla, delvis kväll och helg.
Plats: Uppsala (Vattholma)
Vesivek Sverige AB har kollektivavtal
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag.
Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 27 år
sedan utfört mer än 37 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. 
Koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har ca 600 anställda.