Onninen AB söker innesäljare till VA-teamen i Göteborg/Stockholm/Örebro

Onninen AB söker innesäljare till VA-teamen i Göteborg/Stockholm/Örebro

Som innesäljare ansvarar du för att göra offerter, jobba med kundförfrågningar, beställningar samt registrera dem i affärssystemet. 
Du ansvarar för ordern fram till fakturering. Vi arbetar proaktivt i enlighet med fastställd säljprocess och genomför kundaktiviteter och andra säljaktiviteter. 

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!

Meriterande med branscherfarenhet inom Infra-, VA-sektorn samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Du ska vara:

  • Kundfokuserad
  • Affärsmässig
  • Serviceminded
  • Strukturerad

Placering: Göteborg/Stockholm/Örebro.
Vi ser fram emot din ansökan. 
Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

För oss på Onninen är det viktigt att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer,  offentliga organisationer och återförsäljare. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen.
www.onninen.com