Teknisk Expert, Elsäkerhet

Ragnar stŚlskog Dag Vektoriserad (1).jpg

Ragnar Stålskog AB söker en engagerad och kunnig
Teknisk Expert, elsäkerhet med placering Upplands Väsby 

 

Rollen
Som Teknisk expert hos oss kommer du att arbeta med att stödja våra kunder i frågor kring elsäkerhet och vikten av att använda normenliga verktyg.
I rollen kommer du också att vara organisationens stöd i elsäkerhetsfrågor samt bollplank vid vår produktutveckling. Detta innebär bl. a att utbilda och informera om regelverk och normer. Du kommer även att delta i projekt, hålla presentationer samt delta i branschmässor.

Din profil
För att lyckas ser vi att du är förtroendeingivande, nyfiken, serviceinriktad och engagerad som person. Du har en adekvat utbildning på gymnasium, högskola eller motsvarande med inriktning el starkström i första hand. Du är en lagspelare som gillar att arbeta tillsammans med kollegor och vill utveckla produkter och tjänster. Du är intresserad och kunnig inom elsäkerhet, intresserad av normarbete/-frågor och van vid att driva dina frågor i mål. Rollen är viktig för oss och för våra kunder varför vi ser att du är analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Då du i rollen kommer att hålla i bl a utbildningar så är det viktigt att du är tydlig och kommunikativ. Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska och är van att skriva tekniska rapporter och underlag. I rollen kan du behöva att resa från tid till annan varför vi ser att du har körkort. 

Vi erbjuder
Du kommer att ha en viktig roll i företaget och arbeta med framtidsfrågor och ha en stor påverkan på hur rollen kommer att utformas. Vi är ledande i flera av våra produktområden och du kommer att få arbeta med kollegor som är engagerade och trivs på företaget. Vi sitter i trevliga lokaler i Upplands Väsby. 

Ansökan
Är du intresserad är ser vi att du ansöker snarast via www.rubino.se och vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Ragnar Stålskog AB startade sin verksamhet 1955 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av elsäkerhetsutrustning såsom jordningsverktyg, manöverstänger och spänningsprovare. Vår affärsidé är att företagets produkter skall vara och uppfattas som de säkraste och mest prisvärda på marknaden och med vårt långsiktiga åtagande vad gäller produktkvalitet, produktutveckling, service och expertis ge kunderna den trygghet som gör Ragnar Stålskog AB till deras förstahandsval. Vi är ca 20 personer fördelade på kontor och tillverkning som arbetar på företaget i Upplands Väsby. Läs mer på www.stalskog.se